SCHI FOND. Echipa Rusiei a castigat ieri medalia de aur in proba feminina de stafeta schi fond. Sportivele ruse Natalia Baranova, Larissa Kurkina, Julija Tchepalova si Evgenia Medvedeva-Abruzova au devansat echipele Germaniei si Italiei. SKELETON. S
SCHI FOND. Echipa Rusiei a castigat ieri medalia de aur in proba feminina de stafeta schi fond. Sportivele ruse Natalia Baranova, Larissa Kurkina, Julija Tchepalova si Evgenia Medvedeva-Abruzova au devansat echipele Germaniei si Italiei.
SKELETON. Sportivul canadian Duff Gibson (foto) a devenit, vineri, cel mai varstnic campion olimpic
intr-o proba individuala, impunandu-se, la varsta de 39 de ani, in competitia de skeleton. Gibson, campion mondial in 2004 la individual, a depasit astfel recordul detinut de norvegianul Magnar Solberg, care castigase, la 35 de ani, medalia de aur in proba de biatlon 20 km in 1972, la Sapporo.
SUPER G. Zapada, ceata, vantul si slaba vizibilitate au facut ieri imposibila desfasurarea probei de Super-G Masculin. Proba urma sa fie reluata de la zero, chiar daca 17 schiori reusisera sa coboare. Acestia trebuiau sa o mai faca o data. Elvetianul Bruno Kernen s-a oprit la mijlocul traseului: ""M-am oprit, pentru ca nu mai vedeam nimic"", a declarat el.
BIATLON. Biatlonista germana Kati Wilhelm a castigat medalia de aur in proba de 10 kilometri urmarire. Sportiva romana Dana Elena Plotogea s-a clasat pe locul 33, terminand la 6 minute, 27 de secunde si 4 zecimi dupa Wilhelm, in timp ce Alexandra Rusu nu a terminat cursa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.