Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Florin Marin, a anuntat lotul de jucatori pentru partida amicala cu selectionata similara a Turciei, care se va disputa miercuri, 22 februarie, pe Stadionul "19 Mayis" din Ankara, de la ora 15,30. Ace
Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Florin Marin, a anuntat lotul de jucatori pentru partida amicala cu selectionata similara a Turciei, care se va disputa miercuri, 22 februarie, pe Stadionul "19 Mayis" din Ankara, de la ora 15,30. Acesta va fi primul meci al noii echipe de tineret a Romaniei, formata din fotbalisti nascuti dupa 1 ianuarie 1984. Din staff-ul tehnic al nationalei "under 21" mai fac parte Florin Constantinovici, Ionel Augustin si Florin Tene. Din lot fac parte urmatorii 18 jucatori: Ciprian Tatarusanu (Juventus Bucuresti), Sorin Popescu (Sportul Studentesc) - portari; Sorin Radoi, Iasmin Latovlevici (ambii de la "Poli" Timisoara), Cristian Sapunaru (FC National), Cosmin Moti, Cristian Pulhac (ambii de la Dinamo), Adrian Scarlatache (Pandurii Tg. Jiu) - fundasi; Andrei Prepelita, Cristian Tanase (ambii de la FC Arges), Ovidiu Herea (FC National), Dan Spiridon (FCM Bacau), Andrei Ionescu (Univ. Craiova) - mijlocasi; Costin Curelea, Dacian Varga (ambii de la Sportul Studentesc), Romeo Surdu (CFR Cluj), Hristu Chiacu (FC National), Claudiu Voiculet (Farul Constanta) - atacanti. Nu participa la aceasta actiune jucatorii legitimati la cluburi din strainatate, deoarece 22 februarie nu este data oficiala, precum si fotbalistii de la Steaua si Rapid, echipe angrenate in Cupa UEFA. Reunirea lotului este prevazuta pentru duminica, la ora 12, la Mogosoaia.
Fotbalistii de la Dinamo si Sportul, aflati cu echipele de club in cantonament in Turcia, se vor alatura lotului direct la Istanbul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.