Lisa Marie Presley s-a casatorit cu chitaristul si producatorul muzical Michael Lockwood, in cadrul unei ceremonii la Kyoto, Japonia, a anuntat, joi, purtatorul sau de cuvant, relateaza site-ul imdb.com, citat de Mediafax. Cuplul a facut schimb de ju
Lisa Marie Presley s-a casatorit cu chitaristul si producatorul muzical Michael Lockwood, in cadrul unei ceremonii la Kyoto, Japonia, a anuntat, joi, purtatorul sau de cuvant, relateaza site-ul imdb.com, citat de Mediafax. Cuplul a facut schimb de juraminte intr-o ceremonie traditionala japoneza, pe 22 ianuarie, potrivit lui Paul Bloch, reprezentantul fiicei lui Elvis Presley. Lisa Marie Presley este la a patra casatorie. Ea a mai fost maritata pana acum cu Nicholas Cage, Michael Jackson si Danny Keogh, care este si tatal celor doi copii ai Lisei. Potrivit lui Bloch, cea care a insotit-o pe mireasa la altar a fost chiar mama ei, actrita Priscilla Presley. Fiica Lisei, Riley Keogh, a fost domnisoara de onoare, in timp ce fiul ei, Benjamin Keogh, si tatal copiilor au fost cavaleri de onoare. Lockwood a fost managerul muzical al Lisei si figureaza ca producator executiv pe albumul sau din 2005, "Now What". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.