Cristian Chivu (foto dreapta) va juca din vara la Inter Milano, a anuntat agentia italiana "Calciomercato". Sursa citata sustine ca impresarul romanului (n.r. - cel mai probabil Andrea Pretti, reprezentantul din Italia al firmei "Becali Sport") a pro
Cristian Chivu (foto dreapta) va juca din vara la Inter Milano, a anuntat agentia italiana "Calciomercato". Sursa citata sustine ca impresarul romanului (n.r. - cel mai probabil Andrea Pretti, reprezentantul din Italia al firmei "Becali Sport") a promis sefilor de la Inter ca fundasul de la AS Roma va ajunge pe "San Siro". Chivu a mai fost curtat de Inter, insa AS Roma s-a opus plecarii capitanului Nationalei. Totusi, in aceasta iarna, cele doua cluburi au ajuns la o intelegere, pentru o suma de transfer de 16 milioane de euro (Roma a platit 18 milioane de euro lui Ajax pentru roman), insa Luciano Spaletti, antrenorul romanilor, a amenintat ca va demisiona daca sefii clubului renunta la Chivu. Conform "Calciomercato", AS Roma l-ar putea primi pentru Chivu, pe langa o suma de bani, pe atacantul argentinian Julio Ricardo Cruz, fotbalist admirat de Spaletti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.