Presa germana de ieri a criticat dur prestatia Herthei in meciul cu giulestenii. "Hertha s-a facut de ras cu Rapid", a titrat "Berliner Morgenpost", care a adagat ca victoria romanilor este meritata. "Dupa o evolutie penibila pe teren propriu, Hertha
Presa germana de ieri a criticat dur prestatia Herthei in meciul cu giulestenii. "Hertha s-a facut de ras cu Rapid", a titrat "Berliner Morgenpost", care a adagat ca victoria romanilor este meritata. "Dupa o evolutie penibila pe teren propriu, Hertha este aproape de eliminarea din Cupa UEFA. Mai ramane o sansa minuscula, in meciul retur, de la Bucuresti", scrie publicatia berlineza, care a considerat ca Hertha, prin jocul practicat, isi chinuie suporterii, ducandu-i "dincolo de granita durerii". "Mai rau nu se poate", a titrat "Der Tagesspiegel". "Calificarea in optimi in fata romanilor, care sunt foarte puternici pe teren propriu, ar fi o adevarata minune", concluzioneaza acelasi cotidian. "Jucatorii lui Gotz au pierdut pe teren propriu in fata Rapidului si au sanse mici sa mai obtina calificarea in retur. Mai rau este ca infrangerea a fost meritata. Fanii si-au sanctionat echipa cu un cor imens de fluieraturi, cerand demisia managerului", a notat "Bild". Victoria Stelei la Heerenveen a fost primita calm de presa olandeza. "Heerenveen iese rapid din Europa", a titrat "De Telegraaf". "Lui Heerenveen i-a lipsit curajul", a titrat "De Volkskrant", care adauga: "Steaua a fost prea buna, iar echipa olandeza nu a putut compensa acest lucru prin entuziasm.
Romanii nu numai ca au dominat printr-o clasa individuala superioara, dar au aratat o mai buna conceptie de joc si au dovedit ca formeaza un grup unit". "Sperante de ordinul miracolului", a titrat "Dagblad", notand ca "Heerenveen este fara sanse in fata Stelei, iar returul a devenit o simpla formalitate. Minuni se mai intampla in fotbal, dar nu si in acest caz. Pentru ca diferenta de valoare este prea mare". "Steaua, prea tare pentru Heerenveen", a titrat, in aceeasi nota, "Voetbal Online". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.