Miodrag Belodedici, directorul tehnic al loturilor nationale de tineret si juniori, a perfectat alte meciuri amicale pentru diferitele loturi nationale. Astfel, Nationala de tineret va disputa pe 26 aprilie, pe teren propriu, un amical cu Elvetia. Lo
Miodrag Belodedici, directorul tehnic al loturilor nationale de tineret si juniori, a perfectat alte meciuri amicale pentru diferitele loturi nationale. Astfel, Nationala de tineret va disputa pe 26 aprilie, pe teren propriu, un amical cu Elvetia. Locul de desfasurare al intalnirii nu a fost stabilit, oficialii federali avand de ales intre un stadion din Bucuresti si terenul de la Mogosoaia. De asemenea, reprezentativa "under 17" va pleca sambata spre Republica Moldova, acolo unde va sustine doua meciuri amicale, pe 20 februarie cu Ucraina si pe 22 februarie contra selectionatei tarii gazda. Ambele partide se vor desfasura pe terenul sintetic din cadrul Complexului "Serif" din Tiraspol. La intoarcerea in tara, aceeasi selectionata are programate, pe 28 februarie si 2 martie, doua partide amicale, la Mogosoaia, cu Italia. La randul sau, echipa nationala "under 18" va participa, in perioada 20-25 februarie, la turneul international "Roma Caput Mundi" din Italia. Selectionata condusa de Florin Cheran a fost repartizata in grupa B, urmand sa joace in zilele de 21 februarie cu Anglia (la San Marinella), 22 februarie cu Cote d'Ivoire (la Civitavecchia) si 23 februarie cu Slovenia (la Civitavecchia). Castigatoarea grupei va disputa finala turneului programata pe 25 februarie pe Stadionul "Flaminio" din Roma, impotriva castigatoarei grupei A. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.