Politehnica Iasi a castigat marti editia a VIII-a a turneului Norcia Winter Cup, dupa ce a invins, scor 2-0 (1-0), formatia de amatori Universita Calcio Europea Fuerte Ventura, din Spania. Palimaru (32) si Arhire (54) au marcat golurile moldovenilor.
Politehnica Iasi a castigat marti editia a VIII-a a turneului Norcia Winter Cup, dupa ce a invins, scor 2-0 (1-0), formatia de amatori Universita Calcio Europea Fuerte Ventura, din Spania. Palimaru (32) si Arhire (54) au marcat golurile moldovenilor. Antrenorul echipei iesene, Ionut Popa, a trimis in teren rezervele: Plesca - Beceru, Bernard, Ir. Ionescu, Dianu - Miclea, Mitruc, Ciubancan, Cata, Rednic - Palimaru. In repriza a doua au jucat Branet - Toma, Onut, Ir. Ionescu, Bordeanu - Onofras, Mitruc, Tincu, Iurisniti, Arhire - Palimaru. "Poli" a pierdut in primul meci al turneului in fata echipei nationale a Albaniei, scor 0-3, dar a castigat turneul, deoarece jucatorii pregatiti de selectionerul Hans-Peter Briegel au fost nevoiti sa revina in tara, pentru ca federatia de la Tirana a decis reluarea campionatului mai devreme decat era programat. In cadrul turneului de la Norcia, "Poli" Iasi a mai obtinut trei victorii, 2-0 cu Ceahlaul Piatra Neamt, 2-1 cu Juventus Zurich si 1-0 cu Gaz Metan Medias. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.