Delegatia FRF care va negocia calendarul meciurilor din preliminariile Euro 2008 a plecat ieri in Olanda. Selectionerul Victor Piturca, directorul executiv Ionut Lupescu, directorul relatiilor internationale Florin Prunea si Liana Stoicescu, angajata
Delegatia FRF care va negocia calendarul meciurilor din preliminariile Euro 2008 a plecat ieri in Olanda. Selectionerul Victor Piturca, directorul executiv Ionut Lupescu, directorul relatiilor internationale Florin Prunea si Liana Stoicescu, angajata tot la departamentul international, urmau sa asiste aseara la intalnirea dintre Heerenveen si Steaua, iar astazi vor ajunge in localitatea Noordwijk aan Zee, unde se vor aseza la masa negocierilor cu oficialii olandezi, bulgari, sloveni, bielorusi, albanezi si luxemburghezi. "Important este ceea ce se va discuta si cum se vor finaliza aceste discutii. Este foarte greu, fiecare isi urmareste interesul. Va fi foarte greu sa ne intelegem, dar sper sa ajungem la un consens. Ar fi mai bine decat sa ajungem la arbitrajul UEFA", a declarat Piturca inainte de imbarcarea in cursa de Amsterdam. Selectionerul ar vrea ca meciurile retur cu Olanda si Bulgaria sa se joace spre finalul preliminariilor si spera ca va avea sansa. "Deocamdata am dat gres cu initiativa noastra prin care vroiam ca una din echipe sa joace cu noi in datele libere, datele pentru meciurile amicale. Nici o federatie, nici un antrenor nu a acceptat aceasta varianta. Sper ca diseara sa ne intalnim la fata locului si sa discutam acest aspect, sa fim mai expliciti. Dar si ei au strategia lor", a comentat Piti. Prunea nu era convins ca ar fi un avantaj sa jucam cu Olanda in toamna acestui an. "Cu Olanda ar trebui sa jucam oricand, este o echipa care joaca indiferent de vreme sau de problemele pe care le-ar avea la vremea respectiva. Multa lume spune ca ar fi bine sa jucam in toamna, dar nu cred Olanda are un lot care ii permite sa joace in orice conditii. In dublele pe care le avem ar fi bine sa intalnim o echipa puternica si una mai putin puternica", a mai spus fostul international. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.