Fiica senatorului liberal Teodor Melescanu a fost talharita, marti seara, de o persoana necunoscuta, dupa ce si-a parcat masina pe o strada din centrul Capitalei. Potrivit unor surse din Politie, in jurul orei 18.30, Marina Melescanu, in varsta de 38
Fiica senatorului liberal Teodor Melescanu a fost talharita, marti seara, de o persoana necunoscuta, dupa ce si-a parcat masina pe o strada din centrul Capitalei. Potrivit unor surse din Politie, in jurul orei 18.30, Marina Melescanu, in varsta de 38 de ani, si-a parcat masina, un BMW X5, in spatele unui imobil situat pe soseaua Nicolae Titulescu. Dupa ce a coborat din masina, femeia a fost bruscata de un barbat, care i-a smuls geanta din mana si a fugit. Marina Melescanu le-a declarat politistilor ca avea in geanta care i-a fost furata 150 de euro, 1000 de lei, documente personale, carti de credit, doua telefoane mobile, o pereche de ochelari de soare si cheile de la locuinta, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 3500 de lei.
Riscul de a arata bine
Senatorul liberal Teodor Melescanu este convins ca faptul ca fiicei sale i-a fost furata geanta in centrul Capitalei, nu are nici o legatura cu functia pe care el o detine. "Nu am asemenea elemente, dar cred ca nu se stia ca este fata mea", a comentat senatorul PNL. Mai mult, Melescanu crede ca motivul pentru care fiica sa a fost bruscata si pradata a fost ca ea arata "extrem de bine" si a atras atentia hotului prin modul in care era coafata. Mie nu mi s-a furat niciodata nimic. Dar fata mea arata extrem de bine, in general, ea arata bine, dar acum cu atat mai mult, pentru ca se ducea intr-o vizita si era foarte bine aranjata, era coafata bine, ceea ce reprezinta un semn de bunastare", a comentat Melescanu. Acesta a adaugat ca a fost sunat de ministrul de Interne Vasile Blaga, care l-a asigurat ca politistii vor face tot ce le sta in putinta pentru a identifica hotul.
Acesta nu este primul caz cand fiica unei personalitati politice devine victima unui furt. Un incident similar s-a petrecut si in luna ianuarie, cand fiica vicepremierului Marko Bela a fost talharita de doi indivizi, tot in centrul Capitalei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.