Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri numele celor 11 "stranieri" convocati pentru turneul amical din Cipru, care va avea loc in perioada 28 februarie-1 martie. Acestia sunt: Bogdan Lobont (AC Fiorentina) - portar, Cosmin Contra (Getafe CF), Ga
Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri numele celor 11 "stranieri" convocati pentru turneul amical din Cipru, care va avea loc in perioada 28 februarie-1 martie. Acestia sunt: Bogdan Lobont (AC Fiorentina) - portar, Cosmin Contra (Getafe CF), Gabriel Tamas, Adrian Iencsi (ambii Spartak Moscova), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk) - fundasi, Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Bogdan Patrascu (Piacenza), Laurentiu Rosu (Recreativo Hurelva) - mijlocasi, Adrian Mutu (Juventus Torino), Marius Niculae (Standard Liege) - atacanti. Surprizele lui Piturca sunt Marius Niculae si Bogdan Patrascu, acestia nefacand parte din grupul de anul trecut, din preliminariile CM. Mult timp accidentat, "Sageata" nu a reusit sa joace constant la echipa sa de club, dar acum a revenit, marcand chiar in ultima etapa pentru Standard Liege, desi inca nu este titular. Bogdan Patrascu se afla la prima convocare in lotul mare, el fiind in trecut un international de tineret. Surprinde nechemarea lui Paul Codrea, revenit in prima echipa a lui Palermo, chiar daca a fost eliminat in ultima etapa. Celor 11 "stranieri" li se vor adauga inca noua jucatori din campionatul intern, toti urmand sa se reuneasca pe 25 februarie, la ora 12, pentru ca in ziua urmatoare sa plece in Cipru. Romania va juca primul meci in Cipru cu Armenia, pe 28 februarie, al doilea meci fiind programat pe 1 martie, cu Cipru sau Slovenia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.