Cantaretei Janet Jackson i s-a ordonat sa slabeasca imediat sau risca sa piarda contractul pe care il are cu casa de discuri Virgin, relateaza site-ul imdb.com, citat de Mediafax. Cariera vedetei a luat-o la vale dupa faimosul accident vestimentar de
Cantaretei Janet Jackson i s-a ordonat sa slabeasca imediat sau risca sa piarda contractul pe care il are cu casa de discuri Virgin, relateaza site-ul imdb.com, citat de Mediafax. Cariera vedetei a luat-o la vale dupa faimosul accident vestimentar de la Super Bowl, din 2004 si dupa ce ultimul ei album, "Damita Jo", nu a avut prea mult succes. Se pare ca Janet a inceput sa se ingrase dupa aceste esecuri, "refugiindu-se in mancare". Labelul Virgin, cu care are contract vedeta, este ingrijorat de kilogramele in plus pe care le afiseaza Janet si i-a angajat un antrenor personal inainte de a incepe promovarea urmatorului album al artistei. "Janet a avut un an foarte prost. Noul album se pare ca este destul de bun dar Virgin spune ca nu poate sa il promoveze fara ca Janet sa fie iar in forma buna, asa ca i-au angajat un antrenor personal si au pus-o la regim. Trebuie sa dea jos cel putin zece kilograme", a declarat o sursa a site-ului PageSix.com.
Recent, prietenul vedetei, Jermaine Dupri, a declarat ca Janet Jackson s-a ingrasat in mod intentionat pentru un rol dintr-un film independent. Dar din pacate filmul a ramas la stadiul de proiect. Dupri este convins insa ca prietena lui va reusi sa slabeasca inainte de lansarea noului albumului. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.