Daca Mircea Sandu, presedintele FRF, a preferat tacerea in scandalul legat de transferul lui Bratu, celalalt cap al fotbalului romanesc, Dumitru Dragomir, presedinte al LPF si, totodata, vicepresedinte al federatiei, a declarat ieri ca situatia este
Daca Mircea Sandu, presedintele FRF, a preferat tacerea in scandalul legat de transferul lui Bratu, celalalt cap al fotbalului romanesc, Dumitru Dragomir, presedinte al LPF si, totodata, vicepresedinte al federatiei, a declarat ieri ca situatia este clara si corecta, Ioan Becali si Gica Popescu neriscand nici o sanctiune. "Sunt fabulatii, nu este nimic ilegal. Daca a luat Popescu un milion de dolari, desi nu era agent la acea data, bravo lui, inseamna ca i-a pacalit! Daca ar putea fi sanctionati? Nu, in nici un caz", a declarat seful ligii. Pozitia lui Dragomir a venit la doar cateva zile dupa ce FRF, prin comisia pentru acordarea licentelor de agenti de jucatori a declansat o ancheta in acest caz. De asemenea, si FIFA studiaza dosarul transferului lui Bratu dupa ce Tractorul Brasov, club pentru care fotbalistul a evoluat timp de un an, a reclamat neprimirea integrala a taxei de solidaritate (indemnizatia de formare-promovare). Inainte de declansarea anchetei federale, un alt oficial important, Doru Viorel Ursu, presedintele Comisiei de Disciplina, a spus ca "Bratu este doar bulgarele care va declansa avalansa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.