Victor Piturca, antrenorul Nationalei, il va convoca din nou la prima reprezentativa pe Mirel Radoi. "Am fost mandatat de selectionerul Piturca sa va comunic urmatoarele: din 13 februarie 2006, Radoi a fost reprimit in circuitul echipei nationale", a
Victor Piturca, antrenorul Nationalei, il va convoca din nou la prima reprezentativa pe Mirel Radoi. "Am fost mandatat de selectionerul Piturca sa va comunic urmatoarele: din 13 februarie 2006, Radoi a fost reprimit in circuitul echipei nationale", a declarat Paul Zaharia, ofiterul de presa al Federatiei Ro-mane de Fotbal. Inaintea partidei de la Rotterdam, dintre Romania si Olanda, stelistul a parasit cantonamentul de la Saftica, iar Piturca a sustinut ca nu a fost instiintat de decizia lui Radoi. Ulterior, cele doua parti s-au implicat intr-un razboi al declaratiilor. Capitanul campioanei a facut primul pas important spre impacare saptamana trecuta, cand intr-o conferinta de presa si-a exprimat regretul pentru incidentul din vara si pentru declaratiile conflictuale din presa. Imediat dupa, Victor Piturca s-a ferit sa-si exprime un punct de vedere, sustinand ca va analiza mai intai conferinta lui Radoi. Prima actiune a primei reprezentative va avea loc in cadrul turneului din Cipru ce se va desfasura intre 26 februarie si 1 martie. Romania va disputa primul meci pe 28 februarie contra Armeniei, a doua partida urmand sa se dispute, in functie de rezultat, contra invingatoarei sau invinsei dintre Cipru si Slovenia. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.