Secretarul general al PSD, Miron Mitrea, a primit o citatie de la Departamentul National Anticoruptie, in care are calitate de invinuit. Mitrea este cercetat alaturi de Adrian Nastase in dosarul Zambaccian. Conform unei note a DNA inaintata Camerei D
Secretarul general al PSD, Miron Mitrea, a primit o citatie de la Departamentul National Anticoruptie, in care are calitate de invinuit. Mitrea este cercetat alaturi de Adrian Nastase in dosarul Zambaccian. Conform unei note a DNA inaintata Camerei Deputatilor, anchetatorii sustin ca Nastase impreuna cu un alt functionar guvernamental ar fi dispus numirea si mentinerea in functie a Irinei Jianu, inspector general de stat si presedinte al Consiliului de Conducere la Inspectoratul de Stat din Constructii, aflat in subordinea ministerului condus pana in 2004 de Miron Mitrea. Potrivit Realitatea TV, in acest dosar, Irina Jianu are calitate de invinuit, fiind acuzata de dare de mita. Conform anchetatorilor, ea i-ar fi dat lui Adrian Nastase 100.000 de dolari (contravaloarea a mai multor bunuri aduse din China) si 1.200.000 de lei noi, reprezentand contravaloarea tamplariei din aluminiu si lemn cu geam termopan, executata la imobilele din Bucuresti si Cornu. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.