Fostul consilier de stat, Elena Udrea, supranumita Blonda de la Golden Blitz, a sarit ieri, oficial, in barca democratilor condusi de Emil Boc prin indicatiile de la Cotroceni. Izolata de vreo trei luni pentru a reflecta la doctrinele ce se tot batai
Fostul consilier de stat, Elena Udrea, supranumita Blonda de la Golden Blitz, a sarit ieri, oficial, in barca democratilor condusi de Emil Boc prin indicatiile de la Cotroceni. Izolata de vreo trei luni pentru a reflecta la doctrinele ce se tot bataie pe scena politica indigena, doamna Udrea a decis sa o imbrace pe aceea care ii este mai aproape de suflet. Asa incat organizatia PD-sector 1 a primit-o cu bratele deschise. Proaspata democrata a avertizat ca a elaborat un proiect politic si ca il va pune in practica. Detaliile acestei creatii probabil ca le vom cunoaste curand intrucat liderii PD se declara in unanimitate favorabili satisfacerii oricaror pretentii. Liderul Boc sustine ca in functie de performanta politica a Elenei Udrea aceasta va putea ocupa o pozitie in partid. Despre performante ca si despre pozitie, Emil Boc va lua referinte, cu siguranta, de la Palatul Cotroceni. In consecinta este de asteptat ca ascensiunea fostului consilier de stat sa fie una spectaculoasa, mai ales ca se declara deschisa la o colaborare stransa cu conducerea PD-sector 1. Elena Udrea a rupt-o cu liberalii, fara regrete, in urma cu cateva luni cand i-a aratat lui Tariceanu ce inseamna sa fii cocos. Afluxul de personalitate al doamnei Udrea venea dupa episodul lacrimogen al demisiei de langa presedintele tarii, caruia i-a fagaduit atunci ca-i va ramane fidela in lupta anticoruptie.
Premierul Tariceanu s-a regrupat uimitor, dupa indiscretiile doamnei Udrea referitoare la excesul de telefoane intre Executiv si Justitie si a plecat in concediu. Saptamana trecuta insa, fosta coechipiera a presedintelui l-a atacat pe seful Executivului tocmai la Portile de Fier. Ieri primul-ministru i-a zis-o: nu va cobori dialogul politic la nivelul unei suete de cafenea. Asa incat domnul Andrei Plesu se poate considera razbunat: blonda de la Goden Blitz va face politica la nivel mic, de sector.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.