Usa apartamentului redactorului sef al cotidianului "Informatia" din Valea Jiului, Ileana Firtulescu, a fost incendiata, sambata dimineata, ziaristul gasind si un bilet de amenintare. Incidentul a avut loc in jurul orei 9.00, cand in fata usii a fost
Usa apartamentului redactorului sef al cotidianului "Informatia" din Valea Jiului, Ileana Firtulescu, a fost incendiata, sambata dimineata, ziaristul gasind si un bilet de amenintare. Incidentul a avut loc in jurul orei 9.00, cand in fata usii a fost aruncat un material textil aprins. Potrivit angajatilor contidianului, redactorul sef era in apartament cand i-a fost incendiata usa, iar focul a fost stins de catre vecinii sai. Nicole Ebner, redactor al publicatiei respective, a declarat ca Ileana Firtulescu a gasit un bilet de amenintare, in care era precizat ca acesta este doar un avertisment si ca nu o sa mai aiba bani sa cumpere medicamente fiicei sale, care este bolnava. "Ileana Firtulescu a fost actionata in instanta, in trei procese, cu persoane diferite, ale caror audieri finale au loc saptamana viitoare", a adaugat Nicole Ebner.
Pe de alta parte, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, comisarul sef Alexandru Draghici, a declarat, citat de Mediafax, ca o echipa operativa a inceput deja cercetarile in acest caz. "Pentru identificarea si cercetarea autorilor, la nivelul IPJ Hunedoara s-a constituit o echipa operativa, cazul fiind tratat cu toata seriozitatea. S-a efectuat cercetarea la fata locului si se desfasoara, in continuare, investigatiile si cercetarile care se impun in astfel de cazuri", a precizat comisarul sef Draghici. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.