Presedintele FR Baschet, Carmen Tocala, considera ca reprezentativa feminina a Romaniei are sanse foarte mari sa se califice la turneul final al Euro 2007, in urma tragerii la sorti a grupelor de calificare, eveniment care a avut loc, sambata, la Mad
Presedintele FR Baschet, Carmen Tocala, considera ca reprezentativa feminina a Romaniei are sanse foarte mari sa se califice la turneul final al Euro 2007, in urma tragerii la sorti a grupelor de calificare, eveniment care a avut loc, sambata, la Madrid. Conform FIBA-Europe, Romania va lupta pentru vizele continentale impotriva selectionatelor Serbiei&Muntenegru si Finlandei in toamna acestui an, echipele clasate pe prima pozitie in fiecare din cele sase grupe preliminare si cele mai bine clasate patru echipe de pe locul secund urmand sa evolueze la intrecerile din Spania. "In mod sigur, Romania are sanse mari de calificare la turneul final, daca nu de pe primul loc, atunci de pe al doilea", a spus Tocala, care a asistat, la Madrid, la tragerea la sorti, unde a avut loc si tragerea la sorti a grupelor preliminare pentru divizia secunda masculina a Euro 2007. Conform datelor oficiale, reprezentativa tricolora va evolua in aceeasi grupa cu Irlanda, Cipru si Elvetia, castigatoarele grupelor si cea mai bine clasata echipa de pe locul secund urmand sa se califice in play-off-ul continental. "Consider ca avem sanse reale sa luptam pentru Euro 2007", a concluzionat Tocala, adaugand ca in cel mai scurt timp vor fi stabilite de Biroul Federal si staff-urile tehnice ale celor doua reprezentative. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.