Rapid a incheiat cu o victorie turneul de pregatire din Elvetia, trecand sambata cu 1-0 de FC Baulmes, echipa din liga a doua helveta. Singura reusita a partidei a fost un autogol, "reusit" de Gigon in minutul 80, dupa o centrare a lui Buga care il v
Rapid a incheiat cu o victorie turneul de pregatire din Elvetia, trecand sambata cu 1-0 de FC Baulmes, echipa din liga a doua helveta. Singura reusita a partidei a fost un autogol, "reusit" de Gigon in minutul 80, dupa o centrare a lui Buga care il viza pe Burdujan. Razvan Lucescu (foto) a folosit echipa Apula - N. Constantin, Maftei, Perja - I. Stancu, N. Grigore, Pancu, Karamian - V. Negru, D. Niculae, Vasilache. Dupa pauza, giulestenii au evoluat in formula Minca - M. Constantin, Perja (81 Ad. Rusu), I. Rada - Badoi, R. Stancu, Dica, I. Stancu - Pancu, Burdujan, Buga. Pe parcursul meciului au avut loc o serie de incidente intre jucatorii celor doua echipe, antrenorul Razvan Lucescu intrand pe teren pentru a calma spiritele. Mai intai Pancu a sarit sa-si loveasca un adversar care intrase la "rupere", cu ambele picioare inainte, apoi a venit randul lui Burdujan sa fie atacat dur, ceea ce a creat o disputa generala intre jucatori, calmata rapid si fara sanctiuni de catre arbitru. Giulestenii au acuzat la final starea proasta a gazonului pe care s-a jucat partida, dar si-au manifestat satisfactia ca au incheiat stagiul de pregatire cu trei victorii din tot atatea meciuri, dupa ce saptamana trecuta au invins cu 2-1 pe FC Basel si 3-1 pe Yverdon. Acesta a fost ultimul joc de verificare al Rapidului inaintea debutului in saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA, care va avea loc miercuri, la Berlin, impotriva celor de la Hertha. Cantonamentul de la Montreux se incheie astazi, iar maine dimineata delegatia Rapidului, careia i s-au alaturat de vineri presedintele Dinu Gheorghe si secretarul general Constantin Zotta, va pleca spre capitala Germaniei pentru confruntarea cu Hertha. Singura problema de efectiv, in afara lui Viorel Moldovan, accidentat pentru ambele confruntari cu nemtii, si Daniel Pancu, fara drept de joc in Cupa UEFA, este accidentarea portarului Danut Coman, care nu a putut juca nici un minut pentru Rapid inantalnirea cu Baulmes. Totusi, medicul Rapidului, Marian Dumitru, a dat asigurari ca acesta va evolua cu siguranta la Berlin. Ramane incerta situatia lui Maldarasanu, abia revenit dupa o pauza de aproape doua saptamani, dar mijlocasul a anuntat ca va evolua cu orice pret impotriva Herthei. (B.G.)
Hertha abonata la egal
Hertha Berlin a jucat sambata in etapa a 21-a din Bundesliga, inregistrand, pe terenul lui VfL Wolfsburg, al cincilea egal consecutiv in campionat. Adversara Rapidului a deschis scorul prin Marcelinho, care a transformat un penalty in minutul 32, gazdele restabilind egalitatea prin Hofland 63. Hertha a jucat bine pana in minutul 54, cand Fahti a fost eliminat pentru o intrare dura, apoi a cedat teren si a suportat o presiune puternica din partea gazdelor, accentuata dupa o a doua eliminare, a lui A. Friedrch, in minutul 78. Antrenorul Falko Gotz a trimis pe teren echipa Fiedler - A. Friedrich, Madlung, Van Burik (20 Chahed), Fathi - N. Kovac - Cairo, Basturk, Neuendorf (61 T. Marx) - Marcelinho - Sverkos. In urma acestui rezultat, Hertha Berlin se mentine pe locul cinci in clasament, cu 30 de puncte. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.