O serie de incidente intre suporterii stelisti si jandarmi au avut loc, ieri, la patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala, in timpul celui de-al doilea meci al finalei Ligii Nationale de hochei pe gheata dintre Steaua-Suki si SC Miercurea Ciuc, cas
O serie de incidente intre suporterii stelisti si jandarmi au avut loc, ieri, la patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala, in timpul celui de-al doilea meci al finalei Ligii Nationale de hochei pe gheata dintre Steaua-Suki si SC Miercurea Ciuc, castigat de militari cu scorul de 4-0. Incidentele au izbucnit la putin timp dupa ce o parte a suporterilor bucuresteni a scandat lozinci anti-maghiare, jandarmii intervenind in forta si evacuand tribuna. Ulterior, unii dintre suporterii ros-albastrii care au fost scosi cu forta din patinoar au inceput sa arunce cu pietre si sticle in masinile politiei, blocand pentru cateva minute un sens de circulatie de pe bulevard. Conform fortelor de ordine, citate de Mediafax, au fost retinute 20 de persoane pentru diverse infractiuni, in vreme ce fanii stelisti sustin ca au fost batuti fara motiv de jandarmi. Un incident mai putin grav s-a petrecut si sambata, la meciul din Sala Rapid, dintre echipele feminine de handbal Rapid-CFR si HC Dunarea Galati, jandarmii intervenind in forta printre fanii giulesteni care au aruncat cu o petarda in sala, nemultumiti de arbitrajul partidei castigate de oaspete, cu 26-24. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.