La primul termen al procesului civil dintre directorul general al CSM Pitesti si conducerea ANS, in fata judecatorilor din Pitesti s-a prezentat doar partea reclamanta. La cel de-al doilea termen, care va avea loc pe data de 15 februarie, se asteapta
La primul termen al procesului civil dintre directorul general al CSM Pitesti si conducerea ANS, in fata judecatorilor din Pitesti s-a prezentat doar partea reclamanta. La cel de-al doilea termen, care va avea loc pe data de 15 februarie, se asteapta ca ANS sa fie reprezentata de o firma de avocatura din Iasi, dupa cum ne-a confirmat chiar presedintele ANS, Gheorghe Florian. Si asta, pentru ca juristii ANS n-ar putea sa reprezinte interesele partii reclamate, atat timp cat au spus, negru pe alb, ca Ordinul nr. 555 "este nelegal". Pe de alta parte, conform celor declarate de presedintele ANS, "se obisnuiesc astfel de colaborari cu firme de avocatura, iar sumele platite avocatilor ieseni vor fi decontate personal de domnul Liviu Cepoi"!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.