Ros-albastrii continua pregatirea in Olanda, la Mierlo, urmand ca deplasarea la Heerenveen sa o faca maine, cu o zi inaintea meciului din 16-imile Cupei UEFA. Cosmin Olaroiu si-a dus jucatorii in Olanda pentru a se acomoda mai bine cu conditiil

Ros-albastrii continua pregatirea in Olanda, la Mierlo, urmand ca deplasarea la Heerenveen sa o faca maine, cu o zi inaintea
meciului din 16-imile Cupei UEFA.

Cosmin Olaroiu si-a dus jucatorii in Olanda pentru a se acomoda mai bine cu conditiile climaterice, gasind in Tara Lalelelor o vreme rece, cu maxima abia trecand de zero grade. Stelistii au efectuat ieri doua antrenamente, iar astazi vor sustine unul singur, de dimineata, dupa care vor avea liber. Marti se va face deplasarea la Heerenveen, oras aflat la circa 200 de kilometri de Mierlo, in aceeasi seara fiind programat si antrenamentul oficial de pe Stadionul Abe Lenstra. Meciul Heerenveen - Steaua va avea loc miercuri, la ora 20:15 (Pro TV), pana atunci fiind asteptata o usoara crestere a temperaturii, dar si conditii sporite de ploaie.
PLECARE. Atacantul Laurentiu Dinita va semna astazi contractul cu Pandurii, dupa ce finantatorul gruparii din Targu-Jiu, Alin Simota, a ajuns la un acord cu Gigi Becali. Dinita, unul dintre fotbalistii care au jucat mai putin la Steaua in tur, va fi imprumutat la Pandurii pentru sase luni. Atacantul va deveni din vara liber de contract, dorind sa incerce atunci sa se transfere la o formatie din strainatate. In schimb, in Ghencea va reveni Florentin Dumitru, al carui transfer la Dnepr Dnepropetrovsk a cazut. Mijlocasul a suferit o recidiva la accidentarea de la genunchi si a parasit deja cantonamentul din Antalya al echipei antrenate de Oleg Protasov.

HEERENVEEN, VICTORIE CLARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.