Incepand de marti, vreme de doua saptamani, asociatia ArtLink organizeaza un workshop interdisciplinar de dans contemporan si muzica in cadrul programului 4Projects. Acest proiect este realizat impreuna cu Institutul Goethe si Centrul National al Dan
Incepand de marti, vreme de doua saptamani, asociatia ArtLink organizeaza un workshop interdisciplinar de dans contemporan si muzica in cadrul programului 4Projects. Acest proiect este realizat impreuna cu Institutul Goethe si Centrul National al Dansului Bucuresti.
Workshop-ul ii are ca invitati pe coregraful german Martin Sonderkamp si pe muzicianul Sorin Romanescu. Traces of Sound in Movement este un workshop experimental de dans si muzica care propune participantilor diferite tehnici de improvizatie, real-time composition si exercitii bazate pe diferite simturi.
Atelierul se adreseaza dansatorilor (profesionisti si amatori), coregrafilor si studentilor la actorie, iar cursurile vor avea loc zilnic la Centrul National al Dansului Bucuresti. Diminetile sunt rezervate cursurilor tehnice, serile concentrandu-se pe improvizatie. Martin Sonderkamp este un coregraf german independent, cu un solid background in artele vizuale si o experienta profesionala de percutionist.
Sorin Romanescu - chitarist, muzician de jazz, sound designer, a colaborat in calitate de compozitor cu mai multi coregrafi romani, printre care Vava Stefanescu in proiectul Despre tine (1998) si Orfeu (2000) si Ioana Popovici in Requiem pentru un caine (2002). Dar s-a remarcat si ca performer in piesa lui Eduard Gabia "Batranul de la granita" (2001).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.