Dupa derularea primelor trei etape din cadrul turneului Superligii Nationale de polo, intrecere gazduita pana duminica de bazinul din Cluj-Napoca, doar Steaua-Stirom si Dinamo au ramas neinvinse, fiind, de altfel, si echipele care conduc in clasament
Dupa derularea primelor trei etape din cadrul turneului Superligii Nationale de polo, intrecere gazduita pana duminica de bazinul din Cluj-Napoca, doar Steaua-Stirom si Dinamo au ramas neinvinse, fiind, de altfel, si echipele care conduc in clasament. Ieri dimineata, "militarii" pregatiti de Eugen Georgescu au reusit sa treaca lejer de ocupanta locului trei, CSM Oradea, cu 9-3, si se pot pregati in liniste pentru marele derby cu Dinamo care, dupa ce a beneficiat joi seara de o mica pauza, a facut scor ieri cu Astra Arad, 16-5. In celelalte partide, Rapid-Intrarom a spulberat Astra Arad cu 23-4, CSM Oradea a dispus de CSU Poli Cluj cu 19-6, iar Sportul Studentesc a smuls prima remiza din sezonul regulat chiar in fief-ul clujean, scor 7-7 cu CSU Poli.
In urma reultatelor inregistrate pana aseara, Steaua-Stirom a acumulat 26 de puncte, in vreme ce Dinamo are 24 de puncte, dar un meci mai putin disputat. Reamintim ca FR Polo a fost obligata sa schimbe sistemul competitional, deoarece Bazinul Floreasca este inchis din cauza unor defectiuni la centrala termica. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.