O femeie din Spania a sarbatorit zilele trecute sfarsitul bataliei judiciare in urma careia a reusit, dupa sapte ani, sa demonstreze statului ca nu a murit, asa cum indica registrul deceselor din anul 1992. Bucuria Mariei Antonia Calvo, 43 de ani, di
O femeie din Spania a sarbatorit zilele trecute sfarsitul bataliei judiciare in urma careia a reusit, dupa sapte ani, sa demonstreze statului ca nu a murit, asa cum indica registrul deceselor din anul 1992. Bucuria Mariei Antonia Calvo, 43 de ani, din localitatea Malaga, este una dubla. Pe langa faptul ca a reusit sa convinga autoritatile ca este vie si nevatamata, ea urmeaza acum sa se casatoreasca cu logodnicul ei Antonio Guzman. Pana acum, "moartei" nu i s-a permis sa spuna "da" in fata ofiterului Starii Civile atat timp cat ea figura in acte ca fiind trecuta in lumea celor drepti de 14 ani. Femeia crede ca vinovate de toata aceasta nebunie sunt niste rude ale ei, care au actionat in acest fel din cauza unei mosteniri. "M-au resuscitat, m-au salvat din ghearele intunericului si, multumita lor, astazi nu mai dorm intr-un sicriu", a glumit Maria Calvo referindu-se la autoritati. La randul lui, viitorul sot a tinut sa multumeasca statului ca i-a dat sansa sa ia de sotie o persoana reala, si nu o stafie, cum obisnuiau sa-i spuna in gluma amicii. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.