In Capitala, statisticile releva ''scaderea cu 25 la suta a cazurilor de rujeola in luna ianuarie 2006 comparativ cu luna decembrie 2005, situatie determinata in mare parte de eforturile specialistilor din domeniul sanatatii publice, autoritatilor lo
In Capitala, statisticile releva ''scaderea cu 25 la suta a cazurilor de rujeola in luna ianuarie 2006 comparativ cu luna decembrie 2005, situatie determinata in mare parte de eforturile specialistilor din domeniul sanatatii publice, autoritatilor locale, unitatilor de invatamant si parintilor'', precizeaza Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti (DSPMB).
In opinia DSPMB, initiativa Ministerului Sanatatii de scadere a varstei de vaccinare antirujeolica de la 12 la 7 luni s-a dovedit ''benefica, dovada fiind scaderea numarului de imbolnaviri''.
De la inceputul anului si pana in prezent, ''in Bucuresti, au fost vaccinati antirujeolic un numar de 2.750 copii dintr-un total de 3.500 copii eligibili''.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.