Antrenoarea echipei feminine de handbal Rulmentul Brasov, Mariana Tarca (foto stanga), le-a propus elevelor sale ca, in cazul in care se califica in sferturile de finala ale Challenge Cup, sa sprijine financiar un tanar de 18 ani, care are nevoie de
Antrenoarea echipei feminine de handbal Rulmentul Brasov, Mariana Tarca (foto stanga), le-a propus elevelor sale ca, in cazul in care se califica in sferturile de finala ale Challenge Cup, sa sprijine financiar un tanar de 18 ani, care are nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta in Franta. "Fetele au fost imediat de acord. Au spus ca-si vor dona prima de joc, in felul acesta urmand sa deschidem lista donatorilor ca sa-i salvam viata lui Alexandru Lucasievici", a spus Tarca, adaugand ca in cazul calificarii, donatia va fi de 2000 de euro. Finantatorul liderului Ligii Nationale, Teodor Florescu, a anuntat la randul sau ca raspunde pozitiv initiativei si va face o donatie substantiala, fiind de asteptat ca si din randul suporterilor brasoveni sa se stranga unele fonduri. Conform diagnosticului medical, tanarul sufera de dissinergie vezico-sfincteriala, o afectiune care nu-i permite sa urineze fara sonda, viata sa fiind pusa in pericol de faptul ca vezica urinara ii poate ceda in orice moment. Pentru o interventie chirurgicala in Franta, Alexandru Lucasievici ar avea nevoie de 30.000 de euro. Reamintim ca, in aceasta seara, de la ora 19, si maine, de la ora 18, Rulmentul Brasov va primi pe teren propriu replica reprezentatei Ucrainei, Podatkova Academya Irpin, intr-o dubla confruntare din optimile de finala ale Challenge Cup. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.