Pretul gazelor naturale furnizate consumatorilor captivi - populatia si institutiile publice - ar putea creste cu aproximativ 7%, in al doilea trimestru, la 282 de dolari pe o mie de metri cubi, reiese dintr-o propunere a Autoritatii Nationale de Reg
Pretul gazelor naturale furnizate consumatorilor captivi - populatia si institutiile publice - ar putea creste cu aproximativ 7%, in al doilea trimestru, la 282 de dolari pe o mie de metri cubi, reiese dintr-o propunere a Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniu (ANRGN). Propunerea vizeaza un program de aliniere a pretului gazelor naturale din productia interna la nivelul celor din import, conditie stabilita in negocierile de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana. Conform acordurilor respective, pretul gazelor extrase din Romania ar urma sa creasca de la nivelul actual de 110 dolari la o valoare cel putin dubla pana la mijlocul anului viitor. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.