Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, s-a declarat optimist inaintea meciului pe care echipa sa il va sustine saptamana viitoare, cu Hertha Berlin, in saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA. "Este un meci foarte, foarte greu pentru noi. Am fost op
Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, s-a declarat optimist inaintea meciului pe care echipa sa il va sustine saptamana viitoare, cu Hertha Berlin, in saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA. "Este un meci foarte, foarte greu pentru noi. Am fost optimist si la tragerea la sorti, sunt si acum. Stim ca e o echipa buna si ca in meciul cu Steaua atat au dorit sa joace la momentul acela pentru ca probabil ii interesa doar un egal", a afirmat ieri, pe Aeroportul Henri Coanda, oficialul rapidist, care a plecat spre Elvetia, acolo unde antrenorul Razvan Lucescu pregateste acest joc. "Vama" a spus ca a vazut meciul Hertha - Bayern, scor 0-0, disputat miercuri seara in 1.Bundesliga, opinand ca berlinezii meritau victoria. "O stiam pe Hertha dinainte. Am vazut cred ca zece meciuri ale celor de la Hertha pe casete si nu ne-a surprins ce am vazut in acel meci. Trebuia sa-i bata pe cei de la Bayern fara nici o problema. Hertha a fost mai buna decat Bayern. Speram ca noi sa ne ridicam la nivelul care trebuie la ora meciului", a mentionat Dinu Gheorghe. Oficialul gruparii giulestene a explicat ca nu e important faptul ca Hertha Berlin nu a mai castigat de mult in Bundesliga, ci ca formatia germana a disputat deja mai multe partide oficiale. Presedintele Dinu Gheorghe a plecat spre Montreux alaturi de Constantin Zotta, secretarul general al Rapidului. Revenind la echipa, vestile din Elvetia sunt bune pentru fanii giulesteni. Astfel, Marius Maladarasanu a intrat de ieri in programul normal de antrenament al echipei si are mari sanse sa fie titular impotriva Herthei. Mijlocasul giulestenilor a fost accidentat in ultimele zece zile, participand la o singura sedinta de pregatire in Elvetia. Si portarul Danut Coman a redevenit apt, dupa ce suferise o intindere acum trei zile. Giulestenii vor sustine astazi ultimul joc de verificare dinaintea confruntarii de miercuri, cu FC Baulmes, din divizia secunda elvetiana. In cele doua jocuri de pregatire disputate pana acum in Tara Cantoanelor, rapidistii au bifat doua victorii, 2-1 cu FC Basel, campioana en-titre a Elvetiei, si 3-1 cu Yverdon. Rapidul va incheia stagiul de la Montreux marti, cand va pleca direct spre Berlin. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.