La putin timp dupa tragerea la sorti a meciurilor din cadrul intalnirii de Cupa Davis dintre SUA si Romania, contand pentru turul inaugural al grupei mondiale, "veteranul" Andrei Pavel s-a declarat optimist. "Avem o echipa buna si sper sa fim gata sa
La putin timp dupa tragerea la sorti a meciurilor din cadrul intalnirii de Cupa Davis dintre SUA si Romania, contand pentru turul inaugural al grupei mondiale, "veteranul" Andrei Pavel s-a declarat optimist. "Avem o echipa buna si sper sa fim gata sa ii surprindem pe americani", a afirmat Pavel, care l-a intalnit, aseara tarziu, dupa inchiderea editiei, pe liderul gazdelor, Andy Roddick (locul 3 ATP), in vreme ce Victor Hanescu a jucat impotriva tanarului James Blake. De altfel, si capitanul nejucator al tricolorilor, Florin Segarceanu, s-a declarat multumit de tragerea la sorti si crede in sansele noastre in disputa gazduita de La Jolla Beach&Tennis Club. "Sunt multumit de tragerea la sorti. Speram ca Andrei va juca in primul meci, pentru ca el este cel mai experimentat jucator si astfel este mai bine pentru noi. Functie de rezultatele primelor doua meciuri, vom stabili si cine va fi partenerul lui Victor Hanescu la dublu", a spus Segarceanu.
Dar iata si programul meciurilor: sambata, de la ora 23 - meciul de dublu, intre Bob Bryan/Mike Bryan si Victor Hanescu/Andrei Pavel sau Horia Tecau; duminica, de la ora 21, Andy Roddick - Victor Hanescu si James Blake - Andrei Pavel. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.