Dinamo intampina o rezistenta considerabila din partea lui Beijing Guoan in rezolvarea situatiei lui Dan Alexa. Conform site-ului "Dinamomania.net", conducatorii chinezi au renuntat la jucator insa solicita conducatorilor dinamovisti o suma mare de b
Dinamo intampina o rezistenta considerabila din partea lui Beijing Guoan in rezolvarea situatiei lui Dan Alexa. Conform site-ului "Dinamomania.net", conducatorii chinezi au renuntat la jucator insa solicita conducatorilor dinamovisti o suma mare de bani. Un jurnalist chinez a dezvaluit ca noul presedinte al chinezilor, Li Xiaoming, este deja in cautarea unul alt mijlocas central. "Beijing Guoan nu il mai vrea pe Alexa. Dupa cum il cunoastem noi, Xiaoming nu mai vrea sa auda de el dupa ce acesta a parasit China si s-a reintors la Dinamo cu toate ca inca mai avea contract cu noi", a declarat ziaristul. In acelasi timp, Beijing Guoan a depus un memoriu la FIFA, dar media chineza, conform aceleiasi surse, este convinsa ca Alexa nu se va mai intoarce in Orient. Totusi, Dinamo va trebui sa plateasca pana la urma o suma de bani. Cazul mijlocasului defensiv este unul cu putine cunoscute in care informatiile principalilor actori se bat cap in cap. Jucatorul a anuntat ca are o clauza de reziliere de 260.000 de dolari in conditiile in care chinezii platisera pentru serviciile sale 800.000 de dolari. In acest context, este de neinteles cum putea avea un jucator o clauza mai mica decat suma transferului sau si de ce Gigi Netoiu s-a deplasat in China pentru a discuta cu Beijing Guoan. In al doilea rand, "Comandantul" a stat o saptamana la Beijing, iar singurul lucru pe care l-a negociat pare sa fie induplecarea lui Alexa de a se intoarce la Dinamo, deoarece conducatorii chinezi au fost pusi in fata faptului implinit si par disperati sa obtina o compensatie in schimbul jucatorului. Varianta optimista pentru Alexa si clubul din Soseaua "Stefan cel Mare" este neplata salariului de catre Beijing Guoan, caz in care jucatorul devine liber de contract. Ioan Becali, presedintele lui FC Dinamo, a promis ca saptamana viitoare se va rezolva favorabil pentru alb-rosii cererea de reziliere a contractului dintre Alexa si Beijing Guoan depusa la FIFA. Alexa urma sa pleca ieri seara alaturi de restul lotului in Antalya, acolo unde Dinamo va sustine un cantonament de pregatire. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.