O menajera care lucra pentru celebritati si a furat bijuterii din mai multe case a pledat "vinovat", miercuri, in cadrul unui proces in care este acuzata de furt, fals si furt de identitate, relateaza Reuters. Poloneza Lucyna Turyk-Wawrynowicz, in va
O menajera care lucra pentru celebritati si a furat bijuterii din mai multe case a pledat "vinovat", miercuri, in cadrul unui proces in care este acuzata de furt, fals si furt de identitate, relateaza Reuters. Poloneza Lucyna Turyk-Wawrynowicz, in varsta de 35 de ani, a fost de acord cu incheierea unei intelegeri oferite de Procuratura din Manhattan si a recunoscut ca a furat o pereche de cercei cu diamante, in valoare de 95.000 de dolari, care apartineau actritei Grace Hightower, sotia lui Robert De Niro. De asemenea, femeia a recunoscut ca a folosit de 17 ori, in mod ilegal cartea de credit a unui client de-al ei si ca a furat si folosit numarul de protectie sociala al altui client. Printre alte victime celebre ale menajerei se numara actrita Candice Bergen si Renee Rockefeller. Daca nu ar fi fost de acord cu intelegerea, Turyk-Wawrynowicz putea fi condamnata la 15 ani de inchisoare. Acum ea risca o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare, iar sentinta va fi data pe 21 februarie. Dupa ce isi va ispasi pedeapsa, judecatorul a declarat ca femeia, care se afla ilegal in Statele Unite, ar putea fi repatriata. "Probabil ca nu as fi furat de la Hightower daca s-ar fi purtat mai bine cu mine. Este o femeie rea", a declarat Lucyna Turyk-Wawrynowicz politiei, cand a fost arestata, anul trecut. "Nu am furat de la Isabella Rossellini pentru ca s-a comportat frumos cu mine. Am furat doar de la cei care nu m-au tratat cu respect", a spus femeia. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.