ITALIA, Serie A, etapa a 24-a * BOGDAN LOBONT a fost integralist pentru Fiorentina, 2-1 acasa cu Inter Milano. Lobont a fost unul dintre remarcatii partidei, cu o tripla interventie de exceptie la aceeasi faza. Totusi, romanul a primit primul gol de
ITALIA, Serie A, etapa a 24-a * BOGDAN LOBONT a fost integralist pentru Fiorentina, 2-1 acasa cu Inter Milano. Lobont a fost unul dintre remarcatii partidei, cu o tripla interventie de exceptie la aceeasi faza. Totusi, romanul a primit primul gol de la sosirea in Serie A, insa dupa o executie fabuloasa a lui Recoba (lovitura libera la vinclu, bara-gol). "Nu stiu care parada a fost decisiva. Toate au fost importante. Era mai bine insa daca reuseam sa apar sutul lui Recoba. Oricum, a fost un meci incredibil, cu niste jucatori determinati. In plus, publicul a fost al 12-lea jucator al Fiorentinei", a spus Lobont, laudat din nou pe site-ul oficial al clubului, dar si pe cel al suporterilor. "Lobont a fost din nou foarte bun. A dat siguranta echipei si a avut interventii excelente", a spus Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentinei dupa meci * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Juventus Torino, 1-1 acasa cu Parma. Mutu a pasat decisiv la golul echipei sale, marcat de Ibrahimovic, si a avut o buna situatie de gol. "Briliantul" a fost schimbat in minutul 81 de Camoranesi. "Mutu si Nedved au impins pe Juventus spre poarta adversa, trezindu-i pe ceilalti jucatori", a scris "La Gazzetta dello Sport" * CRISTIAN CHIVU, accidentat, a lipsit de la AS Roma, 4-3 acasa (meciul s-a disputat pe teren neutru) cu Cagliari * PAUL CODREA, nerefacut dupa o accidentare, n-a fost convocat in lotul lui Palermo, 3-0 acasa cu Lazio.
ITALIA, Serie B, etapa a 28-a * BOGDAN PATRASCU a jucat toate minutele pentru Piacenza, 2-2 in deplasare cu Albinoleffe. Patrascu a pasat decisiv la primul gol al echipei sale * VALI NASTASE, accidentat, a lipsit de la Bologna, 1-0 acasa cu AS Bari.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 20-a * MIHAI TARARACHE a fost integralist pentru MSV Duisburg, 0-2 in deplasare cu Borussia Dortmund.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 23-a * NICOLAE MITEA, in refacere dupa o accidentare, a lipsit de la Ajax Amsterdam, 1-0 acasa cu Willem II Tilburg.
CIPRU, cupa, faza grupelor, etapa a 5-a * Omonia Nicosia, echipa antrenata de IOAN ANDONE, a trecut cu 7-0, acasa, de Aris Lemesos.
GRECIA, cupa, sferturi de finala (retur) * DENNIS SERBAN a fost titular pentru AEL Larissa, 1-0 in deplasare cu Akratitos. Serban a fost schimbat in minutul 74 de Ghikas. La Akratitos, LUCIAN MARINESCU a fost titular, a primit un cartonas galben si i-a lasat locul lui Pauotis din minutul 73. Larissa, calificata, a castigat cu acelasi scor (1-0) si in tur. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.