Rapid a reusit sa rezolve formalitatile legate de viza ale portarului armean de origine cameruneza Edel Apula Edima Bete. Acesta, insotit de fundasul Adrian Rusu, a plecat ieri in Elvetia pentru a se alatura lotului giulestean aflat in cantonamentul
Rapid a reusit sa rezolve formalitatile legate de viza ale portarului armean de origine cameruneza Edel Apula Edima Bete. Acesta, insotit de fundasul Adrian Rusu, a plecat ieri in Elvetia pentru a se alatura lotului giulestean aflat in cantonamentul la Montreux. Subiectul zilei a fost numele jucatorului armean, care a declarat ca stie semnificatia celui de-al doilea nume al sau in limba romana. "Daca se fac glume pe seama mea? Bineinteles!", a spus portarul armean. Edel Apula Edima Bete, care a sosit in Romania duminica seara, a declarat ca Rapid poate castiga Cupa UEFA si spune ca de la noua sa echipa ii cunoaste pe Coman si pe Karamian. Fundasul Adrian Rusu, care a avut de rezolvat in ultimele zile cateva probleme legate de studii, a marturisit ca isi doreste ca o echipa romaneasca sa castige o competitie europeana. "Primul hop este Hertha Berlin. Rapid poate ajunge departe, pana acum ne-am batut cu mari puteri ale fotbalului european. Am fost pana acum net superiori echipelor cu care am jucat", a spus Rusu. Fundasul rapidist a declarat ca la inceput comunicarea cu portarul armean a fost mai dificila. "Este o fire mai inchisa, mai intai trebuie sa-si cunoasca toti colegii. Vorbim cu el in franceza sau engleza. Cum il strigam? Edel, desi am auzit ca are trei nume. Nu folosesc alt nume", a spus, razand, Rusu. Rapid va intalni miercuri, pe "Olympiastadion", de la ora 19, pe Hertha Berlin, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.