La data de 17 februarie, de la orele 20.00, TVR va difuza cea de-a patra editie a galei "Cei mai iubiti", care este dedicata celor mai iubite personalitati autohtone ale anului 2005. In cadrul evenimentului, organizat si gazduit de Andreea Marin, se
La data de 17 februarie, de la orele 20.00, TVR va difuza cea de-a patra editie a galei "Cei mai iubiti", care este dedicata celor mai iubite personalitati autohtone ale anului 2005. In cadrul evenimentului, organizat si gazduit de Andreea Marin, se va decerna trofeul "Cel mai iubit" celor mai indragiti romani din domeniul teatrului, modei, afacerilor, sportului muzicii, presei scrise, radioului si televiziunii. Ierarhia este stabilita in urma unui sondaj de opinie, realizat de catre IMAS, la nivel national, pe un esantion reprezentativ.
Printre personalitatile nominalizate la categoria "Cel mai iubit ziarist" se numara si directorul cotidianului ZIUA, Sorin Rosca Stanescu.
Spectacolul de televiziune, care va dura trei ore, va avea loc studioul "Alexandru Bocanet". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.