Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a solicitat, ieri, instantei Judecatoriei Sectorului 1, prin intermediul aparatorului sau, avocatul Marian Nazat, admiterea unei expertize grafice, a doua expertize contabile si audierea unor martori, pentru a-si do
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a solicitat, ieri, instantei Judecatoriei Sectorului 1, prin intermediul aparatorului sau, avocatul Marian Nazat, admiterea unei expertize grafice, a doua expertize contabile si audierea unor martori, pentru a-si dovedi nevinovatia in dosarul privind constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID). Sorin Ovidiu Vantu a cerut admiterea unei expertize grafice pentru a vedea cine a completat, stampilat si facut toate mentiunile pe adeverinta necesara infiintarii BID. Omul de afaceri a solicitat, de asemenea, admiterea ca proba registrul in care a fost inregistrata adeverinta respectiva, pentru a se vedea astfel cine a falsificat-o. Totodata, Vantu a cerut admiterea probei cu martori, printre acestia numarandu-se cateva persoane mentionate si de Ioana Maria Vlas (care este si ea martor in acest dosar). Instanta urmeaza sa se pronunte daca admite sau nu audierea lui Marian Petrescu, fost presedinte al SOV Invest, si a Mihaelei Sima, fost director economic al SOV Invest, dar si daca admite solicitarile.
In urma cu o saptamana, omul de afaceri a fost audiat de magistratii Judecatoriei Sectorului 1. El a respins acuzatiile de uz de fals care-i sunt aduse, spunand ca de intocmirea documentatiei necesare infiintarii BID s-a ocupat Nicolae Popa, impreuna cu o echipa de experti bancari. Ulterior, aceasta documentatie i-a fost adusa, toate actele fiind deja semnate. Dupa aceea, dosarul a fost depus la BNR. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.