Magistratii Sectiei VII Comerciala a Tribunalului Bucuresti vor judeca, astazi, procesul intentat de societatea comerciala Tehnofrig SA vicepremierului George Copos, urmarit penal pentru evaziune fiscala. Reprezentantii firmei Tehnofrig il acuza pe G
Magistratii Sectiei VII Comerciala a Tribunalului Bucuresti vor judeca, astazi, procesul intentat de societatea comerciala Tehnofrig SA vicepremierului George Copos, urmarit penal pentru evaziune fiscala. Reprezentantii firmei Tehnofrig il acuza pe George Copos ca a preluat ilegal Athenee-Palace-Hilton din Bucuresti. Astfel, Copos, in calitate de reprezentant al firmelor "Ana Hotels" si "Ana IMEP", a incheiat cu firma Tehnofrig SA si Grupul de firme francez Vivendi un contract de asociere, pentru preluarea hotelului. Una dintre clauzele contractului prevedea ca actionarul care paraseste asocierea sa vanda partenerului, la pretul de achizitie, jumatate din actiuni. Astfel, in momentul retragerii firmei Vivendi, Copos a reusit sa convinga Tehnofrig SA-Ana Hotels sa il lase sa ia actiunile Vivendi, urmand ca apoi, pe baza contractului, sa cedeze jumatate dintre ele. Lucru pe care insa vicepremierul nu l-a respectat. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.