Razboiul dintre cele trei puteri (Parlament, Justitie si Executiv) a fost vizibil ieri la CSM, cand pe ordinea de zi a plenului a fost inclusa discutarea unei note expediata de seful DNA. Daniel Morar a solicitat CSM, prin nota nr.183/C/2006/DNA, sa
Razboiul dintre cele trei puteri (Parlament, Justitie si Executiv) a fost vizibil ieri la CSM, cand pe ordinea de zi a plenului a fost inclusa discutarea unei note expediata de seful DNA. Daniel Morar a solicitat CSM, prin nota nr.183/C/2006/DNA, sa se pronunte asupra cererii formulate recent de Comisia parlamentara pentru cercetarea abuzurilor si coruptiei, referitoare la audierea sefului DNA si a ministrului Monica Macovei. Dupa cum se stie, Morar si Macovei au refuzat sa se prezinte in fata comisiei parlamentare. In plus, presedintele Basescu a considerat incorecta cererea comisiei parlamentare.
Daniel Morar a cerut CSM "sa analizeze memoriile privind incalcarea unor drepturi prevazute de lege in cursul cercetarii si urmaririi penale in doua dosare in care figureaza ca invinuiti Dinu Patriciu si Radu Mazare". In finalul notei, seful DNA a mai rugat inaltul for al puterii judecatoresti "sa analizeze situatia creata". (S.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.