Gigi Becali, finantatorul Stelei, a declarat ieri ca se asteapta la meciuri trucate in returul campionatului, dar a mentionat ca o echipa nu poate castiga campionatul doar cu patru-cinci partide aranjate. "Se pot face patru-cinci blaturi, dar nu se p
Gigi Becali, finantatorul Stelei, a declarat ieri ca se asteapta la meciuri trucate in returul campionatului, dar a mentionat ca o echipa nu poate castiga campionatul doar cu patru-cinci partide aranjate. "Se pot face patru-cinci blaturi, dar nu se poate castiga titlul numai cu atat. Normal ca ma tem de jocuri din astea, de culise. Se vor face multe, va fi un retur foarte complex, cu multe necunoscute sau cunoscute, dar nedemonstrate, fara probe", a spus Becali. Boss-ul Stelei a refuzat sa nominalizeze echipele pe care le banuieste ca ar apela la astfel de jocuri de culise. "Nu mai vreau conflicte cu oamenii de fotbal, n-am sa vorbesc nici despre Dinamo, nici despre Rapid, nici despre Timisoara. M-am luptat destul pentru Steaua, imi ajunge, avem o echipa competitiva, valoroasa, nu mai are rost. Eu ma duc spre razboaie politice, nu pot sa duc sapte razboaie deodata", a comentat Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.