Esteban Vigo, antrenorul lui Dinamo, a declarat ieri, dupa ce echipa sa a castigat cu 6-0 amicalul cu Juventus Colentina (goluri Zicu, Fl. Petre, Cl. Niculescu - 3 si Danciulescu), ca daca ar sti ca ar obtine victorii pe linie in campionat ar fi de a
Esteban Vigo, antrenorul lui Dinamo, a declarat ieri, dupa ce echipa sa a castigat cu 6-0 amicalul cu Juventus Colentina (goluri Zicu, Fl. Petre, Cl. Niculescu - 3 si Danciulescu), ca daca ar sti ca ar obtine victorii pe linie in campionat ar fi de acord ca echipa sa joace numai in echipamentul de rezerva, de culoare galbena. "Daca am castiga toate partidele de acum ca pe aceasta atunci am juca numai in galben. Nu ar fi nici o problema", a explicat Vigo dupa ce Dinamo a folosit ieri, in premiera, echipamentul de culoare galbena. Vigo a mentionat ca in acest meci nu l-a interesat rezultatul final ci atitudinea si dorinta de victorie a jucatorilor. Capitanul Florentin Petre nu s-a aratat deranjat de faptul ca a evoluat in tricouri de culoare galbena si nu in cele traditionale alb-rosii. "Sa spunem ca ne-a purtat noroc galbenul, am obtinut o victorie cu foarte multe goluri", a mentionat Petre. Ionel Danciulescu, care a reusit primul gol de la revenirea la Dinamo, a declarat ca nu il intereseaza sa marcheze, ci sa castige echipa. Dan Alexa a explicat ca nu i-a mintit pe oficialii clubului chinez Beijing Guoan si ca acestia stiu ca el este la Dinamo si nu in vacanta. "Nu i-am mintit pe chinezi. Problema este ca nu m-au platit de patru luni de zile dupa ce mai fusese o perioada in care nu ma platisera timp de sase luni. Daca ei nu m-au respectat, eu am depus memoriu si acum astept verdictul celor de la FIFA", a spus mijlocasul. Alexa a recunoscut ca in momentul de fata gruparea chineza si-a achitat in totalitate datoriile fata de el. "Banii mi i-au bagat in cont, dar totul este tardiv acum. In momentul in care eu am depus memoriu se facusera patru luni de cand nu ma platisera", a precizat mijlocasul dinamovist. Altfel, Vigo va avea la dispozitie 22 de jucatori in stagiul de pregatire din Turcia, care va avea loc in perioada 10-20 februarie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.