FRF a inceput o ancheta in legatura cu sumele de bani incasate in urma transferului lui Florin Bratu de la FC Rapid la Galatasaray Istanbul, in anul 2003. FRF a precizat ca s-a sesizat in urma dezvaluirilor din presa, precum si a declaratiilor contra
FRF a inceput o ancheta in legatura cu sumele de bani incasate in urma transferului lui Florin Bratu de la FC Rapid la Galatasaray Istanbul, in anul 2003. FRF a precizat ca s-a sesizat in urma dezvaluirilor din presa, precum si a declaratiilor contradictorii date de presedintele gruparii Tractorul Brasov, de conducerea Fc Rapid Bucuresti si de agentii de jucatori (fosti sau in activitate) Ioan Becali, actual presedinte executiv la FC Dinamo, Victor Becali si Gheorghe Popescu. Astfel, Tractorul Brasov si Rapid Bucuresti trebuie sa trimita la FRF pana luni, 13 februarie, la ora 10, toate actele si documentele legate de acest caz, altele decat cele care au fost trimise la vremea respectiva. De asemenea, tot luni, in conformitate cu art. 14, litera "e" si cu art. 22, paragraful 3, ale Regulamentului FRF pentru agentii de jucatori, Comisia FRF pentru acordarea licentei de agent de jucator i-a convocat la Casa Fotbalului pe Victor Becali (ora 12), Gheorghe Popescu (ora 13) si Ioan Becali (ora 14). Ei trebuie sa prezinte toate documentele justificative. FRF a solicitat FIFA sa i se comunice stadiul in care se afla acest caz. Conform unor informatii aparute in presa, Ioan Becali si Gheorghe Popescu si-ar fi insusit doua milioane de dolari drept comision in urma transferului lui Bratu de la Rapid la Galatasaray in vara anului 2003. Transferul s-a efectuat pentru suma de 2,75 milioane de dolari, iar procentul impresarilor nu trebuie sa depaseasca zece la suta din suma tranzactiei. Paul Enache, presedintele Tractorului Brasov, de unde a fost transferat Bratu la Rapid, a reclamat la FIFA faptul ca nu a primit procentul de cinci la suta reprezentand compensatia de solidaritate din cedarea jucatorului la Galatasaray. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.