Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost audiat ieri, in calitate de martor, in procesul in care Oana Pelea ii cere lui Gigi Becali daune pentru faptul ca, prin folosirea imaginii tatalui sau, finantatorul Steaua i-ar fi adus actorului prejudicii de imagin
Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost audiat ieri, in calitate de martor, in procesul in care Oana Pelea ii cere lui Gigi Becali daune pentru faptul ca, prin folosirea imaginii tatalui sau, finantatorul Steaua i-ar fi adus actorului prejudicii de imagine. Nicolaescu a declarat ca nu i-a fost cerut niciodata acordul pentru folosirea, in videoclipul electoral al lui Gigi Becali, a imaginii actorului Amza Pelea in rolul lui Mihai Viteazul. Regizorul a precizat ca s-a intalnit cu Becali de trei ori, prilej cu care i-a spus acestuia ca, daca doreste sa cumpere filmul "Mihai Viteazul", trebuie sa se adreseze Centrului National de Cinematografie. El a aratat ca, in calitate de realizator al filmului, a fost prejudiciat prin realizarea acestui videoclip, dar a aratat ca referitor la eventualele prejudicii aduse actorului Amza Pelea nu se poate pronunta decat familia acestuia. Tot ieri, a mai fost audiat si Paul Mitroi, apropiat al actorului.
Oana Pellea i-a actionat in judecata, in solidar, pe Gigi Becali si Partidul Noua Generatie cerand daune de doua miliarde de lei vechi. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.