In seara aceasta, puteti urmari un nou episod din serialul de mare succes „Neveste disperate“, pe TVR 1, la ora 21.20. Microbistii au Finala Cupei UEFA, FC Sevilla - Espanyol Barcelona, in direct, la PRO TV, de la ora 21.45. Huidu, Gainu
In seara aceasta, puteti urmari un nou episod din serialul de mare succes „Neveste disperate“, pe TVR 1, la ora 21.20. Microbistii au Finala Cupei UEFA, FC Sevilla - Espanyol Barcelona, in direct, la PRO TV, de la ora 21.45. Huidu, Gainusa, bebelusele si co. va prezinta peste doua ore de carcoteli, la Prima TV, de la ora 20.00. Filmul serii vine de la TVR Cultural, la aceeasi ora 20.00. Este vorba de pelicula „Jocurile sunt facute!“, o productie Franta - Elvetia, 1997, care ii are in rolurile principale pe Isabelle Huppert (foto stanga) si Michel Serrault. Filmul de 4 stele prezinta povestea unui cuplu care lucreaza de multa vreme impreuna. Ei aplica un plan ce nu da gres niciodata: victima, aleasa din randul barbatilor cu bani, este ademenita de Betty (Huppert) intr-o camera de hotel, adormita si apoi jefuita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.