Mihai Gheorghiu, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe (MAE), a castigat ieri concursul organizat de Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) pentru ocuparea postului de director de management cultural al Muzeului Taranului Roman (MTR), info
Mihai Gheorghiu, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe (MAE), a castigat ieri concursul organizat de Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) pentru ocuparea postului de director de management cultural al Muzeului Taranului Roman (MTR), informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat, Mihai Gheorghiu a fost singurul candidat inscris pentru ocuparea postului de director management cultural la MTR, obtinand 5 puncte, punctajul maxim, la concursul organizat de MCC. Mihai Gheorghiu ne-a declarat ca va ocupa postul castigat ieri dupa ce isi va incheia mandatul de secretar de stat al Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
Evaluarea candidatului s-a realizat in baza unei lucrari scrise si a unui interviu. Conditiile solicitate de MCC pentru ocuparea postului au fost: studii superioare in domeniul stiintelor socio-umane, doctorand sau titlu stiintific de doctor, specializare in domeniul managementului, cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.