Mai multi parlamentari PSD se pregatesc sa intre in PD, sustine postul de televiziune Antena 3. Surse din PD au confirmat informatia si chiar au avansat cateva nume: Mihai Bar si Claudiu Pop de la Bihor, Ioan Timis de la Hunedoara si Teodor Nitulescu
Mai multi parlamentari PSD se pregatesc sa intre in PD, sustine postul de televiziune Antena 3. Surse din PD au confirmat informatia si chiar au avansat cateva nume: Mihai Bar si Claudiu Pop de la Bihor, Ioan Timis de la Hunedoara si Teodor Nitulescu de la Teleorman, insa nu ar fi exclusa nici plecarea deputatilor Adriana Rusu de la Satu Mare si Gheorghe Chiper de la Arad. Sursa mai sustine ca si alti parlamentari din alte partide se pregatesc sa migreze in tabara democratilor. De altfel, in aceste zile, mai multi primari au demisionat din PSD. Dupa Antonie Solomon (Craiova) - fost independent si fost PSD, care s-a inscris in PD, ieri au mai facut acest pas inca cinci primari din localitati buzoiene, impreuna cu consilierii locali. Primarii buzoieni sunt din localitatile Cernatesti, Glodeanu Sarat, Pardosi, Magura si Vernesti. Tot ieri, a mai plecat din PSD si primarul orasului Targu Neamt, Decebal Arnautu, care a anuntat ca ramane deocamdata independent. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.