Directorul ziarului ZIUA, Sorin Rosca Stanescu, i-a dat in judecata pe presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si pe vicepremierul George Copos, in urma acuzatiilor lansate, saptamana trecuta, de primul dintre cei doi. "Am depus astazi a
Directorul ziarului ZIUA, Sorin Rosca Stanescu, i-a dat in judecata pe presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si pe vicepremierul George Copos, in urma acuzatiilor lansate, saptamana trecuta, de primul dintre cei doi. "Am depus astazi actiunea civila impotriva domnului Voiculescu si a lui George Copos. Solicitarea noastra este una nepecuniara, respectiv dorim sa se publice hotararea pe care instanta o va da in mai multe ziare centrale. Nu dorim bani de la domnul Voiculescu sau Copos, ci doar o satisfactie morala pentru fapta ilicita a dansilor", ne-a declarat maestrul George Papu, avocatul lui Sorin Rosca Stanescu.
Dupa cum se stie, saptamana trecuta, Dan Voiculescu i-a acuzat, intr-o conferinta de presa, pe Sorin Rosca Stanescu, Liviu Luca si Sorin Ovidiu Vantu ca l-au amenintat telefonic pe vicepremierul George Copos, cerandu-i sa voteze preluarea a 8% din actiunile Petrom de catre salariatii companiei. Dan Voiculescu a recunoscut insa ca nu poate sa probeze aceste declaratii neavand nici o dovada. Mai mult, presedintele Partidului Conservator nu a fost sustinut nici macar de partenerul sau, George Copos neconfirmand faptul ca ar fi fost amenintat. "Am vorbit despre vremuri si vreme", a spus vicepremierul, in aceeasi zi in care seful sau pe linie de partid a lansat aceste acuzatii.
Acelasi lucru a fost spus din nou de vicepremierul conservator, dar intr-o convorbire telefonica avuta cu unul dintre reporterii ZIUA. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.