Corcituri obtinute din incrucisarea a diferite rase de caini par a fi ultimele accesorii la moda cu care se afiseaza vedetele din Marea Britanie si Statele Unite, relateaza site-ul BBC News. Tendinta pare sa fi fost lansata de celebritati precum Ozzy
Corcituri obtinute din incrucisarea a diferite rase de caini par a fi ultimele accesorii la moda cu care se afiseaza vedetele din Marea Britanie si Statele Unite, relateaza site-ul BBC News. Tendinta pare sa fi fost lansata de celebritati precum Ozzy Osbourne, Uma Thurman si Sylvester Stallone. Printre cei mai la moda caini se numara rasele "puggle", rezultat al imperecherii dintre un pug si un beagle, "cockerpoo", jumatate cocker, jumatate pudel, si "labradoodle", combinatia dintre un labrador si un pudel. Un "puggle" poate ajunge sa fie vandut cu peste 4300 de euro. Kennel Club a anuntat ca va monitoriza acest "trend", pentru ca "un caine este ales pe viata, nu in functie de moda". Phil Buckley, purtatorul de cuvant al Kennel Club, a declarat ca "puggle"-ul este deosebit de popular in Statele Unite, unde sunt intocmite liste de asteptare pentru cei care isi doresc un astfel de animal de companie. El a adaugat ca unii crescatori de caini profita de aceasta popularitate a anumitor caini si vand puii la preturi umflate artificial. Se stie ca actorul Sylvester Stallone detine un puggle, iar cantareata Jessica Simpson este "fericita posesoare" a unui "maltipoo", o combinatie intre un bichon maltez si un pudel. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.