Campioana en-titre a handbalului masculin romanesc, Dinamo-Baumit, incearca sa-si intareasca din nou lotul pentru un parcurs european cat mai valoros, comandantul gruparii ros-albe, chestorul Marcel Popescu, dezvaluind, ieri, ca a ajuns la o intelege
Campioana en-titre a handbalului masculin romanesc, Dinamo-Baumit, incearca sa-si intareasca din nou lotul pentru un parcurs european cat mai valoros, comandantul gruparii ros-albe, chestorul Marcel Popescu, dezvaluind, ieri, ca a ajuns la o intelegere cu Rares Fortuneanu pentru un contract din vara acestui an. "Am vrut sa-l aducem pe Fortuneanu de acum, din iarna, dar a spus ca vrea sa-si ajute echipa din Franta pana la finalul acestui sezon si apoi vine la Dinamo", a declarat Popescu, bucuros ca centrul reprezentativei tricolore a acceptat sa revina in Groapa dupa ce a evoluat doua sezoane in Franta, la echipa de liga secunda St. Raphael VAR HB. Totodata, seful CS Dinamo a mai declarat ca in perioada de transfer din iarna echipa pregatita de Constantin Stefan s-a intarit cu Adrian Dimache si portarul Mircea Iordan. "De plecat, nu va pleca nimeni, desi s-au vehiculat diverse variante. De altfel, incercam sa-i mentinem in lot pe Cozma si Ghionea. Chiar daca a discutat cu Veszprem, eu doresc sa-i facem o noua oferta din vara lui Cozma. Este posibil sa ramana la noi. La fel si Valentin Ghionea, care e la final de contract si are o oferta din Spania", a explicat Popescu, adaugand ca din vara va fi transferat si extrema Ionut Georgescu, de la Uztel Ploiesti, dar si un inter, "component de baza al echipei nationale". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.