Chiar daca a avut o evolutie destul de buna in meciul cu Udinese, Adrian Mutu nu s-a bucurat de o presa prea buna ieri in Italia. Cotidanul "Il Giornale" l-a vazut pe mijlocasul lui Juventus printre cei mai slabi jucatori ai gazdelor, notandu-l cu 5,
Chiar daca a avut o evolutie destul de buna in meciul cu Udinese, Adrian Mutu nu s-a bucurat de o presa prea buna ieri in Italia. Cotidanul "Il Giornale" l-a vazut pe mijlocasul lui Juventus printre cei mai slabi jucatori ai gazdelor, notandu-l cu 5,5 pe internationalul roman, la fel ca si pe cehul Pavel Nedved si italo-argentinianul Mauro German Camoranesi. Cel mai slab jucator al torinezilor a fost considerat francezul David Trezeguet, care a primit nota 5. "Mutu a aparut o singura data in fata portii adverse, dar mingea lovita cu capul a fost parata de Morgan De Sanctis. In rest, nimic", a scris "Il Giornale". Adrian Mutu a inceput ca titular partida cu Udinese, dar a fost schimbat, in minutul 76, cu Giuliano Giannichedda. Celalalt roman care a jucat duminica in Serie A, Bogdan Lobont, a primit calificative ceva mai mari la finalul primei sale partide ca titular la Fiorentina. Internationalul roman a jucat toate minutele in victoria cu 1-0 a trupei "viola" in fata "lanternei" Lecce, multumindu-l pe antrenorul Cesare Prandelli. "Lobont mi-a placut foarte mult. Prestatia romanului a fost pozitiva. A fost tot timpul atent si gata sa nu ofere nici cea mai mica ocazie adversarilor. Cum spunea si Giovanni Trapattoni, daca ai un portar si un atacant bun poti crea o echipa castigatoare. Noi ii avem pe Lobont si Luca Toni si cred ca putem ajunge in Cupa UEFA sau mai sus", a spus Prandelli. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.