Ted Dumitru (foto) va ramane la conducerea tehnica a Africii de Sud pana cand federatia ii va gasi un succesor, informeaza site-ul "Sabcnews.com". Federatia de Fotbal din Africa de Sud (SAFA) a anuntat in urma cu sase zile ca Dumitru nu va mai contin
Ted Dumitru (foto) va ramane la conducerea tehnica a Africii de Sud pana cand federatia ii va gasi un succesor, informeaza site-ul "Sabcnews.com". Federatia de Fotbal din Africa de Sud (SAFA) a anuntat in urma cu sase zile ca Dumitru nu va mai continua in functie, ca urmare a eliminarii din Cupa Africii pe Natiuni inca din faza grupelor. Dumitru fusese numit antrenor principal interimar al nationalei sud-africane in noiembrie 2005, pentru o perioada de trei luni. Presedintele SAFA, Molefi Oliphant, a declarat ca Dumitru va ramane selectioner daca nu i se va gasi imediat un inlocuitor. Oliphant a precizat ca in aceasta luna se va reuni Comitetul Executiv al SAFA, care va avea pe ordinea de zi si problema staff-ului tehnic al nationalei. "Intre timp, pana la numirea unui nou antrenor, va ramane la conducerea echipei cel de acum", a adaugat oficialul federatiei sud-africane. Altfel, fostul selectioner al Africii de Sud, Stuart Baxter, a declarat ca Dumitru nu merita sa fie numit antrenor dupa ce nationala acestei tari a fost eliminata inca din faza grupelor Cupei Africii pe Natiuni, informeaza cotidianul african "The Star". "Nu cred ca Ted Dumitru merita sa fie numit antrenor dupa dezastrul inregistrat de nationala Africii de Sud la CAN din Egipt. M-a deranjat duplicitatea sa obraznica si faptul ca in mod constant da vina pe altii", a spus Baxter. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.