Jucatoarea de tenis de masa Mihaela Steff (foto) a fost eliminata, ieri, in semifinalele European Top 12, de croata Tamara Boros, care s-a impus cu scorul de 4-3 la seturi. Scorul pe seturi al meciului dintre Boros si Steff a fost 8-11, 11-8, 11-8, 8
Jucatoarea de tenis de masa Mihaela Steff (foto) a fost eliminata, ieri, in semifinalele European Top 12, de croata Tamara Boros, care s-a impus cu scorul de 4-3 la seturi. Scorul pe seturi al meciului dintre Boros si Steff a fost 8-11, 11-8, 11-8, 8-11, 11-13, 11-9 si 12-10. Pana in semifinale, Mihaela Steff a trecut de sportivele Liu Jia (Austria) si Wu Jiaduo (Germania), meciuri contand pentru grupa C, iar in sferturile de finala ale competitiei de la Copenhaga, de italianca Nicoletta Stefanova.
La masculin, Adrian Crisan nu a trecut de faza grupelor, fiind invins de suedezul Peter Karlsson si de Chen Weixing, din Austria. European Top 12 este a doua competitie continentala ca importanta, dupa Campionatul European, si aduna anual la start cei mai buni 12 jucatori de tenis de masa, la feminin si masculin. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.